5 неща, които само една майка ще разбере


5 неща, които само една майка ще разбере
Снимка: iStock/Guliver

Майчинството не просто обединява майки с деца, но и самите майки помежду им. Точно както в някоя тайна секта. И тъй като днес е 15 септември, те насърчаваме да изпратиш децата на училище и да си вземеш една кратка почивка като прочетеш селекцията ни от 5 неща, които само една майка ще разбере.

Понякога се чудиш кой е възпитавал собствените ти деца

Започваш да крещиш по телефона, а от другата страна стои едно 15-годишно хлапе, което си позволява да ти отговаря, сякаш то е родило теб, а не ти него. Иска да му дадеш още пари? За какво са му? Ти си му дала живот.

Радваш се, когато хората те наричат с истинското ти име

Толкова си свикнала да бъдеш наричана "мамо", че в един определен момент започваш да губиш идентичността си в притеснения какво правят децата ти по всяко едно време, а най-щастлива се чувстваш, когато излезеш навън, някой те хване по рамото, ти се обърнеш, и той не те нарече "мамо".

Ядосваш се, когато хората без деца се оплакват

Хора, които нямат деца, нямат абсолютно никакво право да ти говорят сякаш знаят през какво минаваш. Като майка, ти не искаш нито една от приятелките ти без деца да ти се оплаква колко изморена е от това, че снощи е стояли до късно, за да изгледа поредния епизод на Господари на ефира, а ти си изморена от живота като цяло.

ДОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама