6 причини да сте благодарни, че имате готина леля


6 причини да сте благодарни, че имате готина леля
Снимка: iStock/Guliver

Ето защо трябва да се чувствате истински късметлийки, ако имате леля.

1. Тя винаги ще е ваш партньор

Ако имате готина леля, то значи сте наясно, че тя винаги ще ви позволява да се измъкнете с неща, за които бихте имали сериозни проблеми с родителите си.

2. Ще ви дава истински съвети

Съветът от леля е истинско богатство – просто, защото не се притеснява като майка, но няма и да ви позволи да правите глупости като приятелка. Тя е идеалният човек, с когото да разговаряте за момчето, за което не сте сигурни, например.

3. Тя е тази, с която да "стъпите встрани"

Вероятно точно леля ви е била тази, която ви е сипала първото силно питие, когато сте имали нужда от нещо по-силно.

4. Тя е тази, на която да се обадите, когато сте в безизходица

Тя не само ще ви каже какво да правите, но и ще зареже всичко, което прави, за да ви помогне. Готините лели, колкото и да са мили, могат да се превърнат в безпощадни лъвици, за да защитят племенниците си.

5. Ще ви защитава пред родителите ви

Тя ви познава наистина добре и винаги вижда вашата гледна точка. Затова често ще изпада в ситуации, в които да ви защитава пред собствените ви родители.

6. Тя е вашият пример за подражание

Разбира се, майката е най-добрият пример, който ще имате в живота си, но не винаги ще го виждате, заслепени от разногласия и спорове. Но в тези моменти ще имате леля си като пътеводна звезда - нейната сила, харизма, гъвкавост и издръжливост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама