7 неща, които бременните не трябва да постват онлайн


7 неща, които бременните не трябва да постват онлайн
Снимка: iStock/Guliver

Всеки е различен, когато става въпрос за начина, по който говори (или не) за бременността си в социалната мрежа. Но всички може да се съгласим, че във време на прекалено шерване, някои неща трябва да останат лични. Ето 7 нещата, които е препоръчително да не споделяте в социалните мрежи.

1. Вашият положителен тест

Свикнали сме да виждаме наедрели коремчета, а също така и снимки от видеозона, но определено може да си спестим гледката на теста, върху който сте пишкали.

2. Отблъскващи тиради

Уголемените ви зърна на гърдите и повишеното вагинално течение са интересни за някои от вашите последователи, но най-вероятно не и на 15-годишния ви племенник или пък на шефа ви.

3. Благославящи речи

Хваленето в интернет може да бъде доста подвеждащо. От една страна е нормално да сте развълнувани за бременността си и благодарни за голямото си щастие, за което искате всички да разберат. Но е много вероятно сред приятелите ви да има жени, които се борят с безплодие и не искат всеки ден да им напомняте колко (привидно) щастлив изглежда животът ви.

4. Странни снимки на корема ви

Имате ли приятелка, която не може добре да борави с камерата на телефона? Да! Обадете й се веднага да спре да се излага.

5. Вашият план за раждане

Хубаво е, че сте решили да раждате във вода, докато слушате Моцарт, но не сме сигурни, че вашите 500 приятеля ще искат да знаят тази информация.

6. Всичко, което сравнява вашето неродено бебе със зеленчуци и плодове

Дори не сме сигурни какви са размерите на кумкуата

7. Нещо, което поставате директно от родилното

Оставете телефона си и се заемете с най-важното - да родите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама