7 признака, че сте готова да се омъжите


7 признака, че сте готова да се омъжите
Снимка: iStock/Guliver

Сватбата… мечтата на всяка жена. Бяла рокля, любимите хора на едно място, най-специалният човек, с когото ще се вречете до вечността… Любовта е най-окриляващото и красиво чувство.

Може би вече сте открили правилния човек, но не сте сигурни дали сте готови за голямата стъпка…

Дали вашата връзка е готова за следващия етап – брака, можете да разберете от тези 7 признака:

1. Мечтаете да живеете с този човек до края на живота си

Когато сте с един човек и искате само него, сигурна сте, че животът ви заедно в един дом ще е прекрасен, то това е правилният човек за вас – той ще ви направи щастлива.

2. Не се опитвате да се променяте взаимно

И двамата се приемате такива, каквито сте – с всичките си негативи и позитиви. Обичате се въпреки тях и въпреки малките различия. Това със сигурност е връзка, която може да прерасне в сериозно и стабилно партньорство.

3. Не се заглеждате по други

Търсенето на атрактивни сексуални обекти вече е приключило… Чувствате се задоволени изцяло от вашия партньор и нямате нужда от по-добър човек до себе си. Помислите сериозно за следващите стъпки във връзката ви.

4. Не си представяте живота без този човек

Когато усещате партньора си специален, важен и единствен, то животът ви без него е немислим. Той е първата ви мисъл сутрин и последната вечер. Какво ли ще правите без него?

5. Планирате и мечтаете заедно

Най-ценното за всяка връзка е да планирате заедно вашето общо бъдеще и да мечтаете за по-хубав ваш общ свят. Когато споделяте идеите и желанията си, тогава пред вас предстоят прекрасни мигове като двойка.

6. Чувствате се свободни с този човек

Вашата половинка ви прави толкова щастливи, не ви натоварва и ви дава необходимата свобода? Това е човекът, който ще ви бъде верен и ще ви цени и обича дълго.

7. Справяте се отлично заедно в трудните моменти

В напечените ситуации ще разберете дали това е вашият човек или не. Когато съумявате да се справите заедно с проблемите, то пред вашата любов няма да има пречки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама