Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането


Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането
Снимка: iStock/Guliver

"Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането“ съчетава знанието на Запада с мъдростта на Изтока и над 10 години опит на авторката от работата й с бъдещи майки, синтез на техните въпроси, търсения и нужди. Книгата е специално създадена да съпътства бременната жена в процеса на превръщането й в майка, тя ще й помогне да преживее и съхрани най-вълшебното време – докато тя и бебето са едно.

На страниците й бъдещата майка ще може да проследи развитието на бебето – седмица по седмица. Ще открие полезна информация, идеи, творчески задачи и упражнения, които ще й помогнат да бъде максимално полезна за себе си и за детето, което носи. Ще се научи да трансформира негативните навици, мисли и емоции и така ще помогне за изграждането на благороден характер на своето дете. Ще се подготви – физически и емоционално – за кулминацията на тези девет месеца – раждането.

Авторката Росица Божкова-Михайлова е майка на три деца, психолог, писател, констелатор, йога инструктор и дула, фасилитатор на групи за себеразвитие и курсове за бременността и раждането. Основател е на студио за себеразвитие "Янтра“ и създател на авторския тренинг "Носещи живот“. От години работи и в полето на пренаталното възпитание и подготовка на жената за раждането и осъзнатото майчинство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама