Kaufland България откри 11-и хипермаркет в София


Kaufland България откри 11-и хипермаркет в София
Снимка: Kaufland

Kaufland България откри своя 11-и хипермаркет в столицата. Магазинът на бул. „Ген. Тотлебен“ 36 вече посреща клиенти, а потребителите могат да избират от над 20 000 артикула. Богатият асортимент се допълва от витрина с обслужване за прясно месо, риба, млечни продукти и деликатеси. Многообразие от плодове и зеленчуци и специално подбран биоасортимент са на разположение на клиентите, а пекарната предлага избор от близо 60 вида прясно приготвени продукти.

Лентата прерязаха Димитър Спасов, председател на управителния съвет на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД, Калин Николов, зам.-кмет по икономическите въпроси на район „Красно село“ и д-р Митко Василев, главен управител на Германо-Българската индустриално-търговска камара. „Богат асортимент, качествени продукти и изгодни цени. Това е комбинацията, която прави Kaufland България успешна. Именно това ще открият клиентите ни и в новия хипермаркет. Българските стоки достигат до 70% в продуктовите категории, в които България има установени производствени традиции. От друга страна потребителите стават все по-отворени и за чуждестранна кухня. Специални щандове за азиатска, руска и турска кухня, част от постоянния ни асортимент, отговарят на това търсене“, коментира Димитър Спасов.

За пръв път у нас Kaufland България поставя и бързозарядна станция за електромобили на паркинга пред хипермаркета. Съоръжението може да зарежда два автомобила едновременно, а клиентите на веригата се възползват от услугата напълно безплатно.

Kaufland България следва строга политика за природосъобразен начин на работа. В магазина е внедрена система за комбинирано отопление и охлаждане. Тя използва отпадната топлина от хладилната инсталация за отопление през зимата и отпадната студенина за охлаждане през лятото. Енергийно ефективното осветление и системата за преработване на отпадъци значително намаляват въглеродния отпечатък на обекта и оптимизират използваните ресурси. Само за една година новият хипермаркет ще намали въглеродния отпечатък с толкова, колкото биха изхвърлили във въздуха 72 дизелова автомобила за цяла година, а със спестената електроенергия биха могли да се захранят 58 домакинства в продължение на 12 месеца, уточниха от Kaufland България.

С откриването на новия хипермаркет Kaufland България вече има 57 филиала в 33 града в страната.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата хипермаркети има 57 магазина в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м., а дружеството има над 6800 служители. Клиентите на веригата могат ежедневно да се възползват от предимства като: гаранция за свежест; гаранция за бързо обслужване на витрина с обслужване и каса; гаранция за безпроблемна замяна и удължена гаранция за електроуреди.

Повече информация можете да откриете на kaufland.bg.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама