Kaufland България със специален комплимент за служителите си на Коледа


Kaufland България със специален комплимент за служителите си на Коледа

Коледа е един от най-големите и обичани празници, когато традиционно се събираме със семействата си. На този ден искаме да прекараме времето си с близките си, затова Kaufland България тази година е подготвил специален комплимент за своите служители в цялата страна. Компанията дава допълнителен почивен ден на персонала във всички 56 филиала и 25 декември ще бъде неработен за магазините на веригата. Почивката в коледния ден е в допълнение към традиционния коледен пакет с избрани висококачествени продукти, който всеки служител получава за празника.

"Компанията високо оценява усилията, които всеки колега полага за качественото обслужване на нашите клиенти. Като отговорен работодател разбираме и важността от баланс между личния живот и служебните ангажименти. Именно за това взехме нестандартното, от бизнес гледна точка, решение. Благодарни сме за усърдната работа и се радваме, че всеки наш колега ще може да се отдаде изцяло на близките си на този най-семеен празник“, коментира Димитър Спасов, Председател на управителния съвет на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД.

Понастоящем в компанията са заети 6500 служители. Kaufland България е един от най-големите работодатели и данъкоплатци в страната. Веригата хипермаркети води изключително строга политика на отговорен и коректен партньор. Внесените осигуровки на работещите за 2015 г. възлизат на близо 20 млн. лв. Във всеки филиал са зети средно около 150 души, като водещ двигател в избора е те да живеят в близост до филиала. „Така осигуряваме растеж на икономиката в цялата страна“, допълват от компанията.

Припомняме ви, че традиционно филиалите на Kaufland имат по-кратко работно време по празниците. На 24 декември филалите ще работят с клиенти до 16:00 часа, а на 26 декември до 21:00 ч./22:00 ч. Финалните си новогодишни покупки потребителите ще могат да направят до 18:00 ч. на 31 декември. Както всяка година, 1 януари е неработен ден.

Затова, за да имате богата и вкусна трапеза, която да споделите с близките си, ви препоръчваме да напазарувате навреме. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама