Любимите храни на зодия Дева


Любимите храни на зодия Дева
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора отделят повече време на своето хранене от други. Представителите на зодия Дева са скромни личности, които приемат храната като потребност и не се впечатляват от скъпи блюда. Те се хранят, често и по- малко като една бисквита за закуска би ги накарала да се усмихнат. Те ценят храната и не биха хвърлили остатъци, а биха помогнали на някои в нужда или да нахранят куче или коте.

В тяхното меню присъстват повече зеленчуци като зеле, зелена салата, краставици, лук. На тяхната маса винаги има място за салатa. Супите са също толкова предпочитани като най-любимите са им леща и пилешка. Слабото място на Девата е храносмилателната система и супите им се отразяват добре. Хапват пълнозърнести хлябове, овес, бадеми, сирене, портокали, лимони, пъпеши, ябълки, круши, яйца и извара. Не са особени почитатели на месата, но ако хапват предпочитат телешко и говеждо. Не обичат и силно шоколадовите изделия, което ги прави една от най-добре изглеждащите зодии.

Ето кои са любимите им ястия:

Салати - зелена и шопска

Предястия - тиквички с млечен сос и пържени картофи със сирене

Основно - зеленчукова мусака и пиле със зеле

Супи - леща и пилешка

Десерти - плодове и плодови сладкиши

Девите обичат да похапват ядки, особено сурови. Представителите на тази зодия предпочитат паста пред пица, особено през зимните месеци. Не обичат силно подправени или пикантни храни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама