Много спортни забавления на Sofia Fun Fest 2017


Много спортни забавления на Sofia Fun Fest 2017
Снимка: ПР

Най-вълнуващият детски фестивал у нас Sofia Fun Fest се завръща за трета поредна година с още по-интригуващa програма за малки и големи.

Домакините от Sofia Ring Mall ще приютят работилнички от различни форми на изобразителното и приложно изкуство в откритото пространство пред амфитеатралната сцена и ще разгърнат възможности за различни спортни занимания на затворения за целта VIP паркинг.

В рамките на двата фестивални дни – 23 и 24 септември 2017 година, ще има и много танци. Вече ви представихме подробно арт работилниците на Sofia Fun Fest 2017, а сега се запознайте с различни видове спортни дейности.

"Клуба по спортна гимнастика на НСА"

"Клуба по спортна гимнастика на НСА" ще бъде представен от отборите си при момчета и момичета до 10 и 12 години, завоювали множество отличия през настоящата 2017 година. Техни треньори са Емил Стоименов, Мая Петрова, Ирина Карчева и Марина Йорданова. Децата от школата на НСА ще направят специална демонстрация за вас.

Спортен клуб "Малинова долина"

Спортен клуб "Малинова долина" се намира на 300 метра от Sofia Ring Mall, в прегръдките на зелената гора. Залите за тенис и футбол и откритите игрища на три вида настилки дават чудесна възможност за спорт по всяко време на годината и при всякакви атмосферни условия. Клубът организира турнири за деца, любители и професионалисти, тиймбилдинги и спортни празници.

На Sofia Fun Fest 2017 спортен клуб "Малинова долина" ще направи открит урок по тенис. Опитните треньори ще се погрижат всички деца да имат възможността да се запознаят с основите на тениса и да се потопят в света на истинската игра.

Клуб по бойни изкуства "Aikido club Aiki Budo"

На Sofia Fun Fest 2017 клуб по бойни изкуства Aikido club Aiki Budo ще проведе открита тренировка, демонстрации и забавни спортни игри за деца между 4 и 12 години. В тренировката са поканени всички деца, които искат да се докоснат до това японско бойно изкуство.

ФК Витоша Бистрица/FC Vitosha Bistritsa

На Sofia Fun Fest 2017 ФК Витоша Бистрица/FC Vitosha Bistritsa ще организира демонстративни тренировки по футбол. В програмата ще има упражнения за контрол върху топката, технически похвати, координация и стречинг, както и тренировки за индивидуална и групова тактика в защита и в нападение. Клубът ще организира и много състезателни игри – мини футболен мач, състезания по жонглиране с топка и състезание за най-бърз дрибъл.

Team Roobar

Ако пък не ви достига малко сила и вдъхновение, за да отключите героя в себе си, зоната на Roobar на Sofia Fun Fest ви очаква, за да ви срещне с част от страхотния отбор TeamRoobar. #TeamRoobar са екип от международни атлети, които не спират да предизвикват себе си в спорта, който са избрали и нямaт търпение да споделят с вас рецептата си за здрав дух, здраво тяло и супергеройство. На място ще видите и ще можете да се включите в демонстрации по бразилско Джу-Джицу заедно с екипа на Twisted Jiu Jitsu и ще покарате лонг-борд под зоркото око на част от най-добрите лонг-бордисти в България.

Разбира се, всички гости на събитието ще имат възможност да опитат и от страхотните и свежи нови вкусове на Roobar, които стават все по-любими на малките и големи фенове на бранда - Strawberries 4ever, Mango Magic и Cherry Party.

Очакваме ви!

Всички занимания на Sofia Fun Fest са напълно безплатни!

Последвайте страницата на Sofia Fun Fest във Facebook ТУК!.

Всички подробности за събитието може да намерите ТУК, а също така може да разгледате официалния сайт на Sofia Fun Fest: sofiafunfest.bg.

iWoman.bg е официален медиен партньор на събитието и ви очакваме на 23 и 24 септември, за да се веселим заедно : )

Oфициален партньор на Sofia Fun Fest 2017 е Mtel.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама