Поканете лятото в офиса и помогнете на деца в нужда


Поканете лятото в офиса и помогнете на деца в нужда

Всеки знае да се излежава на плажа, да се разхлажда в бистрото синьо море и да се наслаждава на жаркото слънце. Но не всеки знае как да прекара лятото в офиса, под скучното луминесцентно осветление и студения бриз, идващ от климатика, без това да го кара да се чувства унил и тъжен. Как да се справим с проблема "Искам почивкааа"?

Фондация "За Нашите Деца" откри решение. Те ви канят на лятна фиеста с пилотната си кампания "Предизвикай лятото в офиса". Да, точно така – плаж, море, вълни – на всичко това можете да се насладите, при това без да мърдате от бюрото си. Поканете лятото и във вашия офис, пренесете се на почивка с колегите, на която докато се забавлявате, можете да допринесете за щастливата развръзка на нашата кауза - щастливото бъдеще на най-уязвимите деца в България.

Защо да се включите? В сезона на отпуските, дългите горещи дни, в които хиляди деца с трепет очакват семейната почивка, над 1200 деца, които живеят в институции все още мечтаят за семейство. Те не познават топлината на истинския дом и майчината ласка. С набраните от кампанията средства фондацията ще помогне на още много деца да заспят в прегръдките на мама и татко. Ще помогнат на бебетата в Детска къща да намерят своето семейство и на децата с увреждания да получат равен шанс за развитие.

На страницата на кампанията сме подготвили 10 весели идеи, с които да предизвикате колегите си и заедно да участвате в избрана от вас инициатива, която не само ще сплоти вашия екип, но и ще помогне на повече деца да живеят в семейство.

Станете част от лятната кампания "Предизвикай лятото в офиса" и нека заедно да променим стотици съдби и да вдъхнем надежда за светло бъдеще на хиляди деца и семейства.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама