Прочетете това, ако не можете да се справите с детето си


Прочетете това, ако не можете да се справите с детето си
Снимка: iStock/Guliver

Вълнувате ли се от прибирането у дома след работа или се ужасявате от мисълта, че трябва да се борите с детето си, за да го накарате да си напише домашното?

Пренебрежението, крясъците и споровете ежедневие ли са във вашия дом? Омръзнало ли ви е детето да не ви слуша и да не прави това, което му казвате?

Пробвали сте всичко, за което се сещате, без резултат? Започвате ли да се чувствате отчаяни, че не можете да се справите?

Не губете надежда. Не сте виновен, а детето ви не е задължително лошо.

"Магията 1-2-3" ще ви помогне. Тя няма да отнеме часове за прочитане и години за разбиране. Чете се бързо и идеите в нея могат да бъдат приложени мигновено. Казва най-необходимото, което ви е нужно, за да започнете положителната промяна. Тя ще промени вас и вашето дете и ще възвърне обичта и уважението помежду ви.

Най-продаваната книга за възпитание в Amazon (повече от 2 млн. екземпляра) предлага лесна за следване програма, която ще ви помогне да изградите пълноценни отношения с децата. Станете магьосници, за които родителството е радостно, а не кошмарно занимание. Вълшебните думи ще повлияят на всички важни области от живота на малкото дете: налагане на дисциплина, изграждане на навици, общуване с другите деца, хранене, писане на домашни, подреждане на стаята, подготовка за сън и пр.

Независимо колко упорити или своенравни са вашите деца, магията 1-2-3 на д-р Томас Фелан ще подейства. Книгата ще помогне да се постигне баланс у вас, в дома ви и в детската душа.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама