Първият ден на Sofia Fun Fest 2017 премина с много усмивки и забавления


Първият ден на Sofia Fun Fest 2017 премина с много усмивки и забавления
Снимка: Actualno.com

Първият фестивален ден на най-вълнуващия детски фестивал Sofia Fun Fest 2017 премина с много усмивки и забавления за малки и големи.

Стотици малчугани имаха възможност да майсторят изделия от глина в Работилничка за приложни изкуства и в тази на Арт къща "Рояна", ароматни сапунчета с клуб Marioletka, кукли с Арт къща "Куклите", както и да се докоснат до света роботиката и технологичните играчки чрез Образователен център Технократи и "Роботика".

За доброто настроение на гостите на Sofia Fun Fest се погрижи и танцьорът Атанас Месечков, който изнесе танцов урок. Малки и големи затанцуваха запленени от уменията на изкусния танцьор. Преди това на сцената се качиха неговите малки ученици от Mesechkov Dance Shool.

Освен латино танци не липсваха и ирландски от Клуб за ирландски танци "Келтски феникс", както и балет от Студио за класически балет "ТИАРА". От Школата по атракционни изкуства на Бойчо Костадинов и гимнастиците от НСА пък изненадаха всички с уменията и ловкостта си. Център за музикални изкуства представиха вокални изпълнения на популярни песни.

"Географ БГ" и "Забавна математика" напомниха, че училището и трудните уроци вече са тук, но също така показаха, че най-сложните предмети в училище могат да бъдат и забавни.

В работилницата на Woodventures децата имаха възможността да създадат проекти от дърво. Всеки участник сам избра, изряза, сглоби и декорира модели, предварително проектирани на 3D софтуер.

Организаторите от Actualno.com и KidasArts.bg се постараха да не липсват и спортни занимания от ФК Бистрица и тенис от Спортен клуб "Малинова долина", също така айкидо от Клуб по бойни изкуства "Aikido club Aiki Budo" и бразилско Джиу Джицу.

За финал на сцената се качиха певицата Биляна Лазарова и нейната дуетна половинка - рап звездата Кристо.

Снимки: Actualno.com

Очакваме ви и утре, когато ще изтеглим победителите от специалната томбола с награди. Всяко дете може да се включи в нея, като събере три печата от трите фестивални зони - тази на арт работилничките, които се намират до амфитеатралната сцена на мола, спортната зона и на сцената, която се намира вътре в Sofia Ring Mall. Наградите са колело, тротинетка, волейболна и футболна топка, дървени печатчета и още интересни изненади. Заповядайте на 24 септември, неделя, от 10:30 до 15:00 часа в пространството до амфитеатралната сцена на мола, за да продължим да се забавляваме.

ОЩЕ СНИМКИ - ВИЖТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама