Романтичен ден очаква една зодия на 20 април


Романтичен ден очаква една зодия на 20 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес може да възникнат някои противоречия между вас и партньора ви. Помислете дали не сте първоизточникът на спора. Ако не сте честни със себе си, няма как да се оправят нещата.

Телец

Днес не бъдете много настоятелни, особено в отношенията с любимия човек. Всеки има нужда от глътка въздух и сега е точно такъв момент за партньора ви. Осигурете му го.

Близнаци

Днес ще трябва да рискувате и да се доверите на човека до вас. Може да имате своите съмнения, но без подкрепата на факти не би било редно да се осланяте на тях. Проявете толерантност.

Рак

Днес на хоризонта ще просветне. Трябва да сте разбрали, че вече нямате право на грешки. Ако не сте - ще разберете, но може да е късно.

Лъв

Това е ден, в който да посветите на общуването си с природата. Не мислете, че това е загубено време. Здравето ви ще се отблагодари за часовете, прекарани на чист въздух.

Дева 

Партньорът ви днес може да се опита да ви ядоса с проява на прекомерно самочувствие. Вместо да се ядосвате се замислете кога за последен път сте направили комплимент.

Везни

Тази събота не си мислете, че ще се спестите действията с помощта на думите. От вас се очакват реални стъпки и този път приказките няма да ви помогнат.

Скорпион

Тази събота не правете прибързани стъпки и не се заричайте. Настроението ви е ще е променливо, а взетите решения може да останат за дълго. Бъдете далновидни.

Стрелец

Днес е добре да посветите деня на вашата половинка. Направете така, че той да се почувства специален. Добронамереността ви ще бъде възнаградена.

Козирог

Днес ви очаква ден, изпълнен с романтични моменти. Може да попаднете в центъра на флирт. Забавлявайте се, но спазвайте границата, ако не искате да имате неприятен разговор с половинката ви.

Водолей

Тази събота половинката ви може да ви изненада с коренно различно мнение по важна за вас тема. Не правете прибързани изводи, а оценете искреността на партньора ви.

Риби

Тази събота ще ви се наложи да положите усилия, за да се разбирате с другите. Ако сметнете, че не ви е наложително просто предприемете една самостоятелна разходка. За нея не ви е необходим никой.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама