Светла Иванова пусна детска интерактивна книжка


Светла Иванова пусна детска интерактивна книжка

Светла Иванова написа първата активна и интерактивна "Вълшебна книжка" за родители и деца. В нея ще намерите над 30 йога асани и упражнения за дишане, вплетени в приказка-пътешествие.

В книжката се разказва за пътешествието на кравичката Мина до Индия, която се научила да бъде благодарна за всичко, което си има и среща по пътя си.

Това е активна приказка, първа от поредицата книжки тананикаща йога, защото децата и вие може да правите упражнения и да пеете, докато я четете и разглеждате. По забавен начин въвежда всички в света на йога.

Ще помогне на децата да усетят ползите от движението, да си припомнят селскостопанските животни, да познават различните части на тялото си, да научат за Индия и нейната култура, да развият основни добродетели.

Към книжката има над 30 асани (упражнения) вплетени в приказката и отговарящи на животните, движенията и упражненията за дишане и 9 допълващи я авторски песнички на Светла Иванова и Константин Кучев. Ще ги откриете вплетени в историята на подходящите за слушане места чрез QR код, който води към мелодиите, а скоро и на диск. Положителните утвърждения развиват различни добродетели у децата, а релаксацията накрая ги приканва за пълно отпускане. Илюстрациите са на над 40 страници. Поверени са на Мила Понеделева-Генова, която прави и художественото им оформление, а фотограф е Момчил Христов.

В книжката участват и двете деца на Светла – Виктор (8г.) и Стела (5г), които демонстрират асаните.

Подходяща е както за деца (3-12г)и родители, така и за учители в детски градини и училища, и инструктори по йога за деца.

Първата официална премиера в София е в "Музейко“, където Светла преподава йога за деца от самото му откриване. Събитието е тази събота – 20.05 от 11.00-12.00ч. в читалнята към музея. Заниманието е напълно безплатно, но с предварително записване ТУК.

***

Светла Иванова е певица и писател, която практикува йога от 15-годишна. Тя е сертифициран йога инструктор в редица направления. Преподава хатха йога, ащанга, виняса флоу, йога за бременни и деца. Създател е на проекта тананикаща йога за деца, в който умело съчетава музика и йога. Завършила е „Предучилищна педагогика“ и „Поп и джаз музика“. Има издадени DVD-та с практики – за бъдещи майки, за възстановяване след раждане, за родители и деца и йога у дома.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама