Съобщението на тези бъдещи родители ще ви разсмее и трогне


Съобщението на тези бъдещи родители ще ви разсмее и трогне
Снимка: Instagram

Напоследък много двойки решават да споделят онлайн, че са се сгодили или пък очакват дете, затова е трудно да направите впечатление в социалните мрежи. Но тази двойка от Охайо го направи със своя забавен и затрогващ пост.

Аманда Дийзън и годеникът й Тод Крийг наскоро научили, че ще стават родителите. Интересното при тях е, че Тод страда от параплегия, затова, за да го направят хумористично двойката заснела как бременната Аманда държи снимка от видеозон, а на стената зад нея е написано "Все още работи!". В случай, че някой се е съмнявал.

#photography #nikon #engaged #engagementphotos #itstillworks #love *all credit must be given to Kayla duffin photography* @amandadiesen @toddkrieg531

A post shared by kayla duffin photography (@kayladuffinphotography) on Feb 15, 2017 at 4:08pm PST

Тод се парализирал в злополука с колело през 2014 и се запознал с годеницата си в рехабилитационен център, където тя работила като специалист.

"Ние определено не правихме опити за бебе - искахме да се сгодим, да се оженим и след няколко години да започнем да пробваме. Разбрахме в началото на декември и бяхме много шокирани и радостни", каза Аманда пред Today Parents.

Една от причините да са толкова изненадани била, тъй като докторите им казали, че шансовете да заченат без инвитро или друга медицинска интервенция е много малка заради състоянието на Тод. Инцидентът не навредил производството на сперма, но мъжете, които страдат от параплегия, обикновено нямат ерекция.

Според Аманда, хуморът помогнал на двойката да се справи с предизвикателството на тяхната ситуация. "Съобщението е малко незряло и неподходящо, но всеки тайно харесва такива неща. Чувствам, че нашата история е много уникална и вдъхновяваща. Надявам се, че това ще даде надежда на всеки, който търси любовта - това буквално може да се случи на най-неочакваното място с най-неочаквания човек - затова бъдете готови да се промените."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама