Този известен баща е за пример (видео)


Този известен баща е за пример (видео)
Снимка: Getty Images/Guliver

Повечето от вас сигурно свързват името на Джейсън Момоа с ролята му на Дрого в хитовия сериал "Игра на тронове". Но 37-годишният актьор и режисьор е и прекрасен баща. 

Той има две деца - Лола Йолани и Накоа-Уолф, от съпругата си Лиза Бонет, с която са женени от 2007 година. Момоа я описва като неговата муза и любовта на живота му. 

Наскоро излезе видео, в което той разказва за живота си, разкривайки че винаги е мечтал да бъде баща, но никога не си е представял, че ще стане актьор.

Той израства в Норуок, Айова. Баща му е коренен хаваец, но е отгледан само от майка си, германка с ирландски и индиански произход. Той я описва като силна жена, художник, фотограф, която винаги търси нещо, което той наследява от нея.

Заради натоварения си график и многото пътувания на него му се налага често да е далеч от дома си, като споделя, че се страхува, че така ще пропусне ценни мигове от живота на децата си. Затова той решава да им покаже кой е той самият чрез рисуване, музика, да ги научи да карат скейтборд и сноуборд.

"Ако ги науча как да се катерят, ще им покажа как да предизвикват себе си и да преодоляват страховете си. Искам да ги науча да свирят, защото ако свирят, ще пеят. Ако пеят, ще танцуват, а това означава да празнуват. Всичко е свързано. Тези уроци ще ги научат как да изразяват себе си. Когато играят, ще усещат, че баща им е с тях", казва Момоа във видеото. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама