Започна записването за безплатната лятна академия за ученици


Започна записването за безплатната лятна академия за ученици

За седма поредна година Заедно в час организира безплатна Лятна академия за успех и забавление. Лятната академия за ученици от I до XII клас ще се проведе в рамките на три седмици от 31 юли до 18 август всеки делничен ден от 9:00 ч. до 12:30 ч. Заниманията ще бъдат в две столични училища – 90 СУ "Ген. Хосе де Сан Мартин“ в кв. Люлин и 144 СУ "Народни будители“ в кв. Младост.

Целта на академията е да повиши мотивацията за учене на учениците и да подобри подготовката им по изучаваните предмети, да направи лятото им много по-осмилено с забавни преживявания, нови контакти и развити умения.

Записването на ученици е отворено до 15 юли на този линк!

Часовете по време на академията са напълно безплатни и са водени от новите мотивирани учители по програма Заедно в час. Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит. Всички те са обучени по международния модел "Преподавай като лидер", създаден с фокус върху успеха на всеки ученик. За тях Лятната академия е финалният етап от предварителната им подготовка преди да влязат да преподават в класните стаи на училища партньори на Заедно в час в 13 региона на страната.

По време на академията Заедно в час осигурява на учениците безплатно обучение и учебни материали, индивидуални и групови занимания с учениците, специални забавни събития – игри и забавления и сертификат за успешно участвалите ученици в края на Лятната академия.

***

Заедно в час е неправителствена организация, която вече шест години работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България, независимо от населеното място, в което живее, училището, в което учи, етническия му произход и социално-икономическото положение на родителите. За тази цел организацията привлича и внимателно подбира мотивирани и опитни специалисти с високи постижения от различни сфери. 

До момента през програмата са преминали близо 120 души, а през настоящата 2016 г. като преподаватели първа и втора година в училище влязоха близо 170 учители в регионите Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Пловдив, Разград, София град, София област и Стара Загора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама