Quantcast

Семейство

БГ звезди за щастие

  • БГ звезди за щастие
    Дата:
Дата: 24.10.2012
Iwoman.bg

УНИЦЕФ и БГ Радио обединяват силите си на социално активна медия и водеща организация за правата на децата в благотворителната инициатива БГ звезди за щастие.

От 12 до 19 ноември новото студио на Любими песни за любими хора на БГ Радио ще бъде в ресторант Happy в Mall of Sofia. Всяка вечер от 18:00ч. до 20:00ч., водещият Наско Стоянов ще предава вечерното поздравително шоу на живо и в компанията на известни български звезди.

Любимите изпълнители, артисти и журналисти, ангажирани с каузата за подкрепа на семейства и деца в нужда, ще се състезават за вниманието и даренията на слушателите на радиото и гостите в ресторанта. Колко убедителни са в анонсирането на инициативата на УНИЦЕФ - Работилница за родители и как ще провокират присъстващите да се включат в подкрепа на техния отбор с дарения на място, зависи от тяхната артистичност.

Всички слушатели, които не могат да присъстват в мобилното студио, могат да участват като изпратят смс на кратък номер 1021(1.20 лв с ДДС) в подкрепа на предпочитаната БГ звезда, която играе за щастие.

Парите, събрани от смс-и и дарения в седмицата на кампанията ще се използват за организирането на Работилници за родители – 11 тематично свързани семинара, от които родителите могат безплатно да научат спецификите на развитието и потребностите на малките деца, да обсъждат в група предизвикателствата, с които се сблъскват в отглеждането на децата си, да споделят своите знания и опит със специалисти и с други родители.

 

 

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.