Любовен хороскоп за 21-25 май


Любовен хороскоп за 21-25 май
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен

През новата седмица родените под знака на зодия Овен ще бъдат печеливши по отношение на любовта. Ще се чувствате в хармония с половинката, комуникацията ще върви без проблем.

Телец

Скорошните връзки имат наистина огромен потенциал да се развият в нещо трайно и красиво. Дългогодишните отношения пък е време да прераснат в нещо повече.

Близнаци

Не насилвайте събитията, защото вероятността да изплашите партньора е огромна. По-подходящо би било да се оставите по течението и да видите какво ви е приготвила съдбата.

Рак

В началото на седмицата ще усещате напрежение, свързано с финансите. Не го показвайте пред половинката, защото притесненията ще са съвсем краткотрайни.

Лъв

Започва период, в който магнетичното ви излъчване ще привлече нови обожатели и ще накара партньора ви да се влюби още по-силно във вас.

Дева

Седмицата е доста предразполагаща за много неща в любовен план, ще усещате увереност и ще взимате решенията със замах, който по принцип ви липсва.

Везни

Социалният живот на Везните предлага през тази седмица много възможности за нови запознанства. Ако се намирате във връзка, най-добре спазвайте дистанция, за да не провокирате ненужна ревност у половинката.

Скорпион

Имате нужда да се почувствате обгрижвани, обичани и ценени. Може би вече не се чувствате достатъчно удовлетворени от връзката си и е време за сериозен разговор.

Стрелец

Характерно за представителите на тази зодия е че винаги казват това, което мислят и чувстват. Ако партньорът ви не иска да чуе това, което имате да му кажете, вероятно ще решите, че не сте един за друг. Не прибързвайте.

Козирог

Партньорът ви може да реши да ви изненада романтично. Затова настройте се за една вълнуваща и любовна седмица.

Водолей

Тези от вас, които работят в общ проект с колега, може да усетят химия помежду си. Въпросът е докъде искате да стигнете.

Риби

През тази седмица в любовта ще се намесят и финансови въпроси, но в положителна насока. Възможно е да мислите за съвместно съжителство с партньора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама