Вижте какво ще се случи в седмичния хороскоп за 23-29 октомври...


Вижте какво ще се случи в седмичния хороскоп за 23-29 октомври...
Снимка: Istock/Guliver

Новата седмица ще бъде чудна за много от зодиите. Ще се случат неща, за които отдавна мечтаете, поне на работното място. Оглеждайте се за знаци...

Овен

Тази седмица ще ви припомни, че животът е пълен с изненади и най-неочаквани събития. В понеделник съществува опасност да бъдете заобиколени от тайни или клюки. Опитайте се да не им обръщате никакви внимание, потопете се в работа, това ще ви разсее изцяло. В сряда не поемайте нереалистични задължения към началниците си, в противен случай ще бъде трудно да се измъкнете от ситуацията. В личен план, каквото и да направите може да има напълно противоположен ефект. Така че внимавайте. Бъдете грижовни към здравето си, намалете цигарите и алкохола, ако употребявате такива.

Телец

Предизвикателствата сега приемете с усмивка. Може да ви е трудно, но със сигурност няма да ви е скучно. Колкото и да се стараете бъдете сигурни, че няма да ви е скучно. Куражът ви е в повече,така че всичко ще ви изглежда като една безобидна игра. В средата на периода може да ви се стори, че силите ви намаляват. Затова не губете време и започнете да се храните здравословно и засилете приема на витамини. През почивните дни не се товарете с работа и се опитайте да забравите за тревогите.

Близнаци

През тази седмица ще са успешни всички действия, свързани с промяната на работата. Правете проучвания, търсете нови източници на информация, ходете на интервюта. Осланяйте се на интуицията си, но и не само. Важното е да не изберете място с прекалено натоварване, за което ви обещават, че с времето ще намалява. Най-вероятно ви заблуждават и след време ще съжалявате, че сте се подали на тази заблуда. През почивните дни ще се наложи да помогнете на ваши роднини с ремонтни дейности.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама