Невероятни родители, които ни вдъхновиха


Невероятни родители, които ни вдъхновиха

Трогателната любов на родителите винаги е най-искрена и безусловна. На колкото и години да сме, винаги можем да намерим у тях подкрепа, да получим ценен съвет и да се заредим с нови сили. Те вярват в нас, дори ако ние самите не сме особено сигурни в себе си.

Нека да видим забележителните родители, които ни възхитиха през 2015 година със своята мъдрост и остроумие.

Проверени съвети

Мнозина вероятно се отнасят скептично към тази звездна двойка (Анджелина Джоли и Брад Пит), но е трудно да им се отрече богатият родителски опит. Те на свой ред с радост го споделят с останалите.

Добрият пример е заразителен

Лора Касперзак, 36-годишна майка на две деца и инструктор по йога от Ню Джърси, покори Instagram със своите снимки, на които е застинала в различни пози от йога. 4-годишната ѝ дъщеря и 8-годишният ѝ син, вдъхновени от нейния пример, се стараят да не изостават от майка си.

Най-хубавият рожден ден

Родителите на Лила Мей Шоу, която вече три години се бори с рака, решиха да ѝ направят най-запомнящото се тържество, и то включи всички събития, които момичето, уви, няма да може да види.

Такава е родителската любов!

Алистър Кембъл реши да подкрепи своята шестгодишна дъщеря Шарлот, която има проблеми със слуха. Той направи това по много трогателен начин – постави си татуировка във вид на слухов апарат.

Клоуи и фъстъчетата

22-годишната Клоуи Дъстън и съпругът ѝ били изправени пред избор – поради усложнения с бременността да предизвикат преждевременно раждане на тризнаците, или да запазят две от трите деца. Към този момент двойката вече имала три деца. Те взели решение да спасят и трите бебета и сега са щастливи родители на шест деца!

Момчето, което умее да лети

Уилям Лоуренс е най-малкият в семейството и от раждането си малко се отличава от своите братя и сестри – той е със синдром на Даун. Но благодарение на своя баща той има специална дарба – Уил може да лети! Алън, бащата на момчето, прави всички тези снимки с надеждата, че те може да въодушевяват Уил.

Раждаме вяра в чудеса

С такива родители няма как да се скучае. Те знаят как да развеселят своите деца и да накарат въображението им да работи на пълни обороти. Всеки ноември, докато децата спят, техните играчки динозаври оживяват.

Баща за пример

Филип Моргиз е самотен баща. Когато косата на дъщеря му Ема започнали да растат, той разбрал, че трябва да се научи да се грижи за тях както трябва. Филип дори открил собствена школа, в която учи другите бащи да се грижат за косите на дъщерите си.

Голяма отговорност

През 1997 година новина обиколи света – семейство Кени и Боби Макоги се сдоби със седем близнаци наведнъж. Те бяха първите в света благополучно родени седемзнаци. Независимо от всички трудност, с които се сблъскали родителите при възпитанието на децата, те са израснали добри хора и през 2015 отпразнуваха 18-ата си годишнина.

Послание през годините

Раждането на дете кара мнозина да погледнат по нов начин на света и да се замислят, доколко той е добър и безопасен. Марк Зукърбърг не е изключение. Във Facebook той публикува открито писмо към дъщеря си, в което ѝ обещава, че ще направи всичко възможно да направи света по-добър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама