Галена разкри как протича коронавирусът при нея


Галена разкри как протича коронавирусът при нея
Снимка: Facebook

Галена, която преди дни съобщи, че е болна от коронавирус, разказа как протича болестта при нея. Както стана ясно, поп фолк певицата, малкият ѝ син Александър и нейната племенница са заразени с COVID-19 и се лекуват в домашни условия. 

"Чувстваме се добре в момента, но всеки ден е различен. Най-тежкият период беше в началото, когато не знаех дали съм болна. Имах адско главоболие, което не беше сред споменаваните симптоми на COVID-19, затова го отдадох на магнитните бури, за които бяха съобщили, че ще бъдат в началото на юли. Главоболието ми беше толкова тежко, че не можех да стана от леглото и се наложи да звъня на големия ми син, за да ми донесе хапче за глава." Това обясни Галена в телефонно интервю за предаването "На кафе".

"До края на деня ми се повиши температурата и е нормално да си помисля, че съм заразена, защото започнах работа, имах повече контакти с хората... Шестото ми чувство ме накара спешно да си направя тест и да огранича контактите си."

Певицата обясни, че първият ѝ тест е излязъл отрицателен, но за всеки случай отишла в болница в София, където също я уверили, че няма коронавирус. Но тъй като искала да бъде напълно сигурна, че няма да зарази други хора, ако е болна, си пуснала втори тест, който този път се оказал положителен. Изпълнителката обясни, че в момента тя, малкият ѝ син и племенницата ѝ са изолирани вкъщи.

Основният проблем при нея се оказал болките в очните ябълки. "Не можех да си въртя очите. Все едно имах конюнктивит. Ужасна болка, слава богу, че вече я няма", каза още певицата.

Галена ще е под карантина до 18 юли, но тя е отказала всички поети ангажименти до края на месеца.

"Страхувам се за моите близки, за всички хора. Но живота трябва да продължи и трябва да свикнем да живеем с този вирус. Важен е човешкият фактор, който е просто да се пазим. Животът не трябва да спре, както спря за два-три месеца, защото се отразява на психиката", смята тя.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама