Принц Хари и Меган си купиха дом в САЩ (СНИМКИ)


Принц Хари и Меган си купиха дом в САЩ (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл тайно са си купили къща в Санта Барбара (Калифорния, САЩ), за да отглеждат спокойно сина си Арчи, след като напуснаха британското кралско семейство, съобщава Page Six.

Според медията, те са се преместили в имението още в края на юли. Някои от техните приятели - телевизионните водещи Опра Уинфри и Елън Дедженеръс, живеят в същия район.

Цената, която са платили, е 14 650 000 млн. долара.

"Те сами са купили тази къща. Тук искат да продължат живота си след напускането на Обединеното кралство. Това е първият имот, който някога са притежавали като двойка. Това е специално време за тях - като двойка и като семейство и до сега след преместването, всичко беше пазено в тайна", каза близък до семейството.

"Те обмислиха внимателно избора си. Тук планират да бъдат щастливи: да се сприятелят със съседите и да отгледат Арчи, като му дават възможност да играе с другите деца на неговата възраст", издаде още източникът.

Имотът разполага с 9 спални, 17 бани, библиотека, офис, спа център със сауна, фитнес, стая за игри, театър, винарска изба и гараж за 5 автомобила.

7 ПЪТИ, В КОИТО ХАРИ И МЕГАН НАРУШИХА КРАЛСКИТЕ ПРАВИЛА

По-рано медиите писаха, че през последните няколко месеца двойката живее в Бевърли Хилс в луксозното имение с 18 спални, бивша собственост на актьора Тайлър Пери.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама