"Момичето, което някога познаваше" - книга за различните


"Момичето, което някога познаваше" - книга за различните
Снимка: Изток-Запад

"Момичето, което някога познаваше" е за онези необикновени хора, които ако получат шанс, ще ви разкрият цяла нова вселена. Но най-хубавото е невидимо за очите, то се вижда само със сърцето.

Аника Роуз е странно момиче. Съчетава розова пола с червена блуза и мрази да носи обувки. Поведението на другите я обърква, затова предпочита да живее сред реда и дисциплината на книгите или пък в тихата вглъбеност на шаха. Аника не знае как да се държи с хората, но за сметка на това общува чудесно с животните. С тях всичко е простичко, няма нужда от социални преструвки, които толкова не ѝ се отдават.

Аника обаче има едно голямо предимство: красива е. Невероятно красива! Когато я среща за пръв път, Джонатан не очаква интелигентността ѝ да е по-голяма дори от красотата и позорно губи първата им партия шах. Скоро разбира, че Аника е различна от всички момичета, които някога е познавал. Той се възхищава на способността ѝ да бъде вярна на себе си, независимо от последствията. Ето защо приема предизвикателството, което връзката с това странно момиче носи. Всеки от тях изкарва наяве най-доброто у другия. Когато са заедно, всичко изглежда възможно, докато неочаквани събития не разделят пътищата им.

Десет години по-късно се срещат отново. Привличането и силните чувства в миг пламват отново, но страховете и тревогите от миналото все още стоят помежду им. Има ли втори шанс в любовта и каква е цената на изкуплението?

***

Трейси Гарвис Грейвс е успешен автор на съвременна художествена литература. Дебютният ѝ роман "На острова", прекарва цели 9 седмици в списъка с бестселъри на "Ню Йорк Таймс" и е преведен на 31 езика, като в момента се работи по екранизирането му. Новата ѝ книга "Момичето, което някога познаваше" се определя от критиците като "нежна и вечна любовна история".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама