"Тя и той" - история, стопляща сърцето


"Тя и той"  - история, стопляща сърцето
Снимка: изд. Колибри

Излезе от печат "Тя и той" на Марк Леви, една красива и въздействаща история, която ви стопля сърцето. Един сюжет, напоен с нежност, хумор и неочаквани завои – както може да се очаква от автора на "Втори шанс" и "Друга представа за щастието".

"Тя и той" бележи голямото завръщане на френския писател към романтичната комедия и към героите от бестселъра "Ами ако това беше истина". Те са Мия и Пол. Събира ги сайт за запознанства, но не стават любовници, а приятели. И смятат да останат само приятели… Тя е актриса. Той – писател. Тя е англичанка. Той – американец. Тя се крие в Монмартр. Той живее в квартал "Льо Маре". Тя има много успехи. Неговите са съмнителни. Тя дори е звезда. Но Пол не го знае. Усеща само, че се чувства самотна. Защото и той се чувства самотен. Минали грешки я принуждават да бъде внимателна… Но Марк Леви ще я въвлече в една неустоима и абсолютно непредвидима любовна история.

На въпроса защо се връща към персонажите от първия си роман, авторът отговаря така: "Те ми липсваха. Може да звучи налудничаво, но героите, които един писател измисля, рано или късно стават част от живота му".

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама