"Всички наши места" се завръща с ново издание и филм


"Всички наши места" се завръща с ново издание и филм
Снимка: Ентусиаст

Броени дни преди дългоочакваната си филмова премиера любимият роман на милиони тийнейджъри по света - "Всички наши места", излиза отново у нас със световната кино корица. 

До този момент книгите на Нивън са преведени на повече от 75 езика, а "Всички наши места" печели литературни награди по целия свят. Работата по екранизацията на романа е нейна сбъдната мечта. Още докато създава историята през 2014 г., тя си представя Ел Фанинг като главната героиня Вайълет - много преди Ел да се яви на кастинг за тази роля. По-късно писателката адаптира творбата си и работи по сценария на филма заедно с Елизабет Хана. Премиерата на филма по "Всички наши места" е на 28 февруари в онлайн платформата Netflix. В лентата участват още Джъстис Смит, Кийган Майкъл-Кий и др.

"Всички наши места" е трогателна история за двама млади, които се откриват един друг, докато стоят на ръба, за пълноценно изживения живот и споделената любов. Историята на едно момиче, което се учи как да живее от момче, което иска да умре.

Теодор Финч е запленен от идеята за смъртта. Всеки ден той обмисля различни начини, по които може да умре. Но и всеки ден търси и намира нещо, заради което да живее. Вайълет Мърки живее за бъдещето и брои дните до завършването, когато ще избяга от малкия град в Индиана и от мъката, която я задушава, след като внезапно загубва сестра си.

Срещата на Финч и Вайълет шест етажа над земята се оказва съдбоносна и за двамата. И когато тази странна двойка обединява усилията си в училищен проект, който търси забележителностите в родния им щат, младите хора поемат на пътешествие, което ги отвежда на невероятни места – величествени, обикновени, красиви, грозни, странни, изненадващи. Също като живота! И както често се случва, се оказва, че най-ценните уроци се научават по най-необичайния начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама