"Жената-чудо" излиза и като книга


"Жената-чудо" излиза и като книга
Снимка: Сиела

След хитовата екранизация на "Жената-чудо" с Гал Гадот принцесата на амазонките завладя сърцата на милиони зрители. Но преди приключението ѝ в света на хората да започне, тя трябва да се преодолее своето първо препятствие.

Със създаването на поредицата "DC Icons" емблематичната за комикс индустрията компания обединява силите на редица от най-популярните и обичани YA автори, сред които Сара Дж. Маас, Лий Бардуго, Мари Лу и Мат де ла Пеня, за да разкажат историите на 4 от легендарните супергерои – Жената-чудо, Супермен, Батман и Жената-котка.

В "Жената-чудо" един от най-продаваните автори според "Ню Йорк Таймс" и "USA Today" Лий Бардуго ("Сянка и кост") вдъхва живот на неразказана легенда, която обединява хора и полубожества.

Дъщеря на безсмъртни.

Принцеса Даяна се стреми да докаже себе си на легендарните си сестри воини. Но когато най-накрая възниква възможността, тя отхвърля шансовете си за слава и нарушава закона на амазонките, за да спаси смъртен. Даяна скоро ще научи, че не е спасила обикновено момиче и че с това смело действие може би е обрекла света на гибел.

Защото Аля се оказва…

Вестител на войната, потомък на легендарната Елена от Троя, обречена да носи война, реки от кръв и нещастие на всяка своя стъпка.

Двете момичета са изправени пред армия от врагове – смъртни и божества. Даяна и Аля трябва да намерят начин да обединят силите си. Защото спасението на света зависи само от крепкия им съюз.

"Жената-чудо" е драматична история, в която гръцка митология, романтика, невероятни приключения и колоритни персонажи изграждат безкомпромисен свят, в който властват война и предателства.

Едно приятелство трябва да докаже силата си. Две каузи ще бъдат обединени. А враговете трябва да бъдат победени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама