4 изумителни плаващи хотела (видео)


4 изумителни плаващи хотела (видео)
Снимка: iStock/Guliver

Представете си това: Отделяте се в частното си кътче в екзотична дестинация, като звукът и движението на приливите и отливите ви карат да поспите. Това не е някаква излишна фантазия или началото на любимата ви медитация, а по-скоро реалността на плаващите хотели по света. Ако искате наистина да се докоснете до този плаващ рай ето 4 опции за утоляване на жаждата ви за мирно и идеално бягство и прекрасна гледка.

Аркабарка в Белград, Сърбия

Намира се в популярния "Парк на приятелството" по поречието на река Дунав. Този бюджетен хотел печели точки за своето гостоприемство, живописно обкръжение и удобно местоположение. Музеят на съвременното изкуство е зад ъгъла и можете да стигнете пеша до центъра на града само за 20 минути. Предлагат се както обществени, така и частни стаи. Освен това, велосипедите, Wi-Fi-то и закуската са безплатни.

Цена: От 18 долара на вечер

Гунту, Япония

Три думи: елегантен, изтънчен и спокоен. Този луксозен хотел в SetoInlandSea се отличава със своята спокойна атмосфера и автентични удобства - от традиционните чайни церемонии и разкрасяващите спа процедури до курортните сезонни менюта, допълнени от безупречно обслужване и изискана естетика. Каюти с изглед към океана, прозорци от пода до тавана, дълбоки вани и частни тераси.

Цена: От 2700 долара на вечер

Париж сейн в Париж, Франция

Париж е отвъд упреците, когато става дума за тенденции и тази бутикова концепция се издига от водата с чистата си инстанция. По-специално, моден бар и басейн (да, има надуваеми златни лебеди), които примамват постоянен поток от VIP обществото. Единственото нещо, което е по-приятно - смесица от международни дегустатори и местни жители, които се забавляват заедно.

Цена: От 170 долара на вечер

Река Квай - курорт в Канчанабури, Тайланд

Основано през 1976 г., това място е идеално за истинска почивка извън мрежата (без електричество или интернет), което предлага на претоварените посетители възможност да се върнат към основните си действия. Без разсейването на технологиите, ще имате достатъчно време, за да се насладите на обикновените удоволствия, като например да се излежавате на хамаци, изработени от занаятчии и да се печете на бамбуковия кей.

Цена: От 65 долара на вечер

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама