7 цветни пожелания за Цветница


7 цветни пожелания за Цветница
Снимка: iStock/Guliver

Цветница, която през 2020 се пада на 12 април, е сред най-обичаните, красиви и пъстри пролетни празници, макар времето навън да се опитва да ни опровергае. И тъй като тази година няма да имате възможност да честитите лично на вашите познати с имена на цветя, ви предлагаме няколко идеи за пожелания, с които да ги поздравите по телефона или в социалната мрежа.

1. Слънце и радост в душата ти да свети,

на теб, пролетно цвете!

Бъди пъстра, красива и омайна,

а любовта в душата ти – безкрайна!

***

2. Честит имен ден, красиво цвете!

Животът нека не те плаши,

мечтите да са ти другар,

а щастието с теб да крачи,

като твой приятел стар.

***

Какво издава за вас любимито ви пролетно цвете ТУК!


3. Нека бъде светъл този ден, в който днес на теб е посветен! Пътят ти с цветя да е покрит, животът ти с мен да е честит!

***

4. Честита Цветница! Дано в живота ти има повече музика, смях и вълшебство. Помни, че след буря идва дъга, а дъждът прави цветята още по-красиви!

***

5. Вятърът в гората, росата в тревата, слънцето в небето, розата в сърцето, всички те ти казват: „Празнувай днес цветното си име и бъди щастлива“!

***

6. Букет от най-сърдечни цветни пожелания приеми от мен. Нека в сърцето ти да има светлина, мислите ти да са нацъфтели красиви градини, домът ти да е пълен с детелини, а благоуханните аромати на мечтите ти да бъдат винаги с теб.

***

7. Честита Цветница! Все така гордо и обаятелно носи своето име! Подарявай красота и усмивки на хората, които те обичат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама