Eкс-министърът на транспорта Кристиан Кръстев – гост-готвач в ресторанта на Петя Раева


Eкс-министърът на транспорта Кристиан Кръстев – гост-готвач в ресторанта на Петя Раева
Снимка: ПР

В сезона на готварските битки бившият министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в състава на служебното правителство на Марин Райков, влиза в кухнята на Петя Раева. Иподяконът изземва функциите на водещата и приготвя любимата си салата. От днес тя ще присъства в менюто на ресторанта под името "Крислайн".

Най-желаният ерген в държавата разкрива тайната на здравословния си начин на живот, добрата си форма и любимите си пътувания пред водещата в поредния епизод на "Вечеряй с Петя Раева", който ще се излъчи на 10-и януари, сряда, точно в 21.00 часа по Code Fashion TV.

Пред своята колега от Парламента той разказва за мечтите от детството си. "От малък исках да стана изпълнителен директор" – споделя Кръстев и допълва: "Ето, че мечтата ми се сбъдна". Двамата не крият симпатиите си един към друг и повдигат завесата на личните си отношения. Имало ли е интимна връзка между Петя и Кристиан и вярно ли е написаното за тях в редица медии, двамата разнищват пред камерата на Code Fashion TV.

В предстоящия 6-и епизод на "Вечеряй с Петя Раева" бившият министър разбулва личния си живот, говорейки за партньора до себе си. Защо би се отказал от амбициите си и какво го е провокирало да стане иподякон, очаквайте Кристиан Кръстев, безпощадно откровен пред Петя Раева, тази сряда, 10-и януари, точно в 21.00 часа по Code Fashion TV.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама