Има ли начало "След края"?


Има ли начало "След края"?
Снимка: iStock/Guliver

Клеър Макинтош, автор на бестселъровите психологически трилъри „Оставих те да си отидеш”, „Виждам те” и „Игра на лъжи”, пише най-съкровената си книга до момента. „След края” (ИК „Сиела”) докосва най-дълбоките кътчета в човешката душа и понася читателя по пътя към изкуплението, преодоляването на раните от миналото и обичта.

Любовта на Макс и Пип изглежда вечна и неразрушима. Двамата могат да посрещнат всичко – всичко на света – защото го правят заедно. Когато обаче двегодишният им син се разболява от тежка болест, това преобръща света им. Лекарите са вдигнали ръце, неспособни да поемат отговорността на тежкото решение, и поверяват бъдещето на детето в ръцете на родителите му. Пътищата са различни… и всяка от двете посоки изглежда трудна, опасна и изпълнена с неизвестности.

За първи път Макс и Пип са на различно мнение. Дали решението, което са взели, е най-правилното? Дали поставят на първо място интересите на сина си, или своите собствени? Могат ли двамата да възстановят връзката си, да излекуват душите си, да намерят отново пътя към сърцето на другия?

И може ли някой, който е преминал през ада, да намери отново изкуплението и любовта?

Клеър Макинтош дебютира с трилъра „Оставих те да си отидеш”, който веднага се превръща в най-бързо продаващата се книга на изгряващ автор в криминалния жанр. Романът ѝ печели най-престижната награда за криминална литература във Великобритания – Theakstons Old Peculier Crime Novel, като побеждава доказани имена като Дж. К. Роулинг („Хари Потър”, „Зовът на кукувицата”). Докато в трилърите си Макинтош стъпва върху дългогодишния си опит в Службата за криминални разследвания, в романа „След края” тя разкрива пред читателите най-съкровената и ранима страна на човешката душевност.

Изящна и красива, историята за началото „След края” ни кара да прелистваме страница след страница и не ни оставя дълго след това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама