Малкият парфюмериен магазин близо до "Шанз-Елизе"


Малкият парфюмериен магазин близо до "Шанз-Елизе"
Снимка: Сиела

Авторката на "Малката книжарничка край Сена" и "Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула" се завръща с нов роман! С "Малкият парфюмериен магазин близо до "Шанз-Елизе", който е перфектното четиво за лятото, британката Ребека Рейзин ни запознава с нова палитра от топли, сърдечни и позитивни персонажи, които вярват истински в любовта.

На страниците на "Малкият парфюмериен магазин близо до Шанз-Елизе" ни очаква чароматна лятна история за преследване на мечти, (не)очаквано предателство и изненадваща, изпепеляваща любов!

Дел умее до съвършенство да създава неповторими аромати, да улавя сладостта на света и на емоциите, докосващи фино сетивата и на най-капризния нос. За разлика от мнозина специалисти, тя е почти самоук парфюмерист, защото този занаят й е предаден от нейната баба като ценно семейно наследство. Сега, когато баба й вече я няма, а сестра й е поела по собствен път, Дел решава да осъществи сама общата им дългогодишна мечта – да създадат и ръководят семеен парфюмериен бизнес в Ню Йорк. Затова Дел напуска родното си градче и се отправя на най-голямото приключение на живота си – елитна надпревара в Париж, организирана от обвитата в мистерия свръхскъпа марка парфюми с единствен уникален магазин в близост до "Шанз-Елизе": Leclére Parfumerie. Съвсем очаквано конкуренцията на Дел е жестока и участващите в надпреварата парфюмеристи са готови на абсолютно всичко, за да спечелят.

В града на любовта Дел ще се изправи пред поредица от предизвикателства, сред които е и особено привлекателният и обвит в тайни собственик на Leclére Parfumerie. Ароматът на любовта не може да бъде уловен, казват всички парфюмеристи. Но Дел знае от баба си, че ако сърцето й изрече "Обичам те" на поне три езика, няма нищо невъзможно!

***

Ребека Рейзин е същински библиофил. Безкрайната й любов към книгите в определен момент от живота й прераства в желание не само да ги чете, но и да пише. Първите й публикувани текстове излизат в сборници с разкази и литературни списания, но добива популярност с любовните си романи, с два от които вече спечели сърцата и на българския читател.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама