Капана Фест лято 2020: Да подкрепим родните автори


Капана Фест лято 2020: Да подкрепим родните автори
Снимка: ПР

От 18-ти до 21-ви юни 2020 в Пловдив на Малката Главна ще се проведе лятното издание на "Базар КАПАНА" за градска култура и изкуство. Това лято отново се събират творци и иноватори от всички сфери на артистичния живот, за да внесат колорит и уют в ежедневието ви.

Ще може да се запознаете с над 100 автентични и модерни занаятчии, както и с техните творби, организирани в тематични зони - Авторски изделия, Натурални храни и напитки, Градска мода, Базар за грамофонни плочи, Дом на Книгата Сашо Костов, Керамика и Бижутерия, Козметика. Домът на плочата "Soul Searchin" и "My Vinyl" отново ще зарадват феновете на качествения винил с уникални находки. Ще се насладите и на отбрани вкусове, създадени от майсторските ръце на най-добрите родни производители, на качествени храни и напитки.

Предизвикани от наложената социална дистанция, организаторите ще ви предствят една различна фотографска зона, в която ще видите втората самостоятелна изложба - "Къс Земя" на Йохана Траянова. Необичайна конструкция ще приюти експерименталния мултидисциплинарен проект на авторката, който съчетава фотография, звукова инсталация и визуална поезия. Разкрива перспективата ѝ относно стремежа за завръщане към естественото, човешкото.

За музикалния характер на събитието ще се погрижи владетелят на аналоговия звук - DJ Skill, който ще организира разнообразната програмата на специалната сцена за винил сетове всеки ден от 10:30 до 23:00 ч.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама