Кои са лекторите на Samodiva Mastermind Summit


Кои са лекторите на Samodiva Mastermind Summit
Снимка: Samodiva Mastermind Summit

Героите не се раждат, героите се създават!  На 27 юни в „Рейнбоу плаза“ ще ви го докажем! Заповядайте на първата по рода си  Samodiva Mastermind конференция с 8 международни лектори.

На Samodiva Mastermind 8-те международни лектори, всеки от които е водещ професионалист в своята сфера, ще ни представят различни теми, свързани с духовното, менталното, социалното, физическото и професионалното благополучие, към което всеки от нас се стреми! Конференцията ще е мястото, където ще можем да се отворим към хората около нас, да бъдем себе си, да споделим своите цели, мечти и предизвикателства, да получим обратна връзка, съвет или препоръка.

Събитието не би било толкова специално, ако не бяха и водещите международни лектори, които са в България специално по покана на организаторите на Samodiva Mastermind. Тук ще ви ги представим накратко:

Д-р Джеймс Уилямс е мотивационен лектор, професионален актьор и асистент професор в университета в Тенеси. Днес д-р Уилямс е автор на 2 бестселъри и има цели 6 научни степени. Мисията му е да вдъхновява лидерите да разгърнат истинския си потенциал и да живеят живот със смисъл. Джеймс също така е и сертифициран педагог и треньор, както и лектор пред различни аудитории – от Fortune 500 фирми до обществени и образователни институции.

Натали Търнър е избрана от CMO Азия и Световната федерация по маркетинг и устойчивост като една от топ 50-те жени лидери в Азия. Тя е създателката и CEO на The Ethneo Network, както и международен лектор по иновации, предприемачество и ценностно-насочен мениджмънт. Създателка е на „The 6 ‘I’s of Innovation®“, интегрирана методология и инструмент за оценяване, който помага на хора и организации да измерват иновативните си сили. Aвтор e и на „Да, можеш да иновираш. Открий иновационните си сили и развий креативния си потенциал“, избрана за бизнес книга на месеца в Обединеното Кралство и Сингапур през 2018. Посветена на развитието на жени мениджъри и трансформационен растеж, Натали е основала и Women who Lead, ритрийт и коучинг услуги за жени лидери.

Патрик Хамилтън Уолш е автор, CEO и бизнес консултант, космополит, посетил 130 държави в целия свят. През 2007, на 28-годишна възраст, той напълва раница с каквото му е било необходимо, продава всичко друго, включително любимото си Порше и за 7 години обикаля седемте континента, минавайки през 130 страни с целта да срещне възможно най-много чудати и прекрасни хора. Щастливо женен, в момента живее в Стокхолм, където е консултант и съветник на множество бизнеси, от старт-ъпи до компании в списъка на NASDAQ.

Рада Пател – е една млада дама от планините на Сноудония, а нейните индийско-уелско-ирландски корени й позволяват да израсне, обградена не само от красивите пейзажи на Северен Уелс, но и с йога и духовност, вплетени в живота й. Рада става квалифициран йога инструктор едва на 16 години и е създателката на TOGA (тонизираща йога), уникално съчетание на здраве, фитнес и хранене със загатване на фармация. В момента мисията й е да вдъхнови млади жени по света да повярват, че всичко е възможно.

Ейдриън Гибсън – Ейдриън е лектор, фасилитатор, коуч и консултант, специализиращ в трансформиращи промени на индивидуални, екипни и организационни нива. Тя работи с отделни личности и организации, за да развие нужния кураж за промяна и автентичност чрез персонален коучинг, уъркшопове, консултации и лекции. Партнирала си е с глобални лидери в ролята си на съветник и коуч, фасилитирала е напреднали програми за развитие и екипни интервенции за мениджъри по света. Опитът й допринася за развитието на компании в повече от 70 държави по света, опознавайки различни култури и развивайки бизнес лидери да бъдат успешни не само в бизнес контекст, но и в личен план.

М Уолас Грийн - Уолъс е в стихията си, когато работи със старт-ъп създадели и им помага в тяхното позициониране на пазара, дефиниране на ценностите, мисията и визията им, разработването на фунии за маркетинг и продажби и набиране на средства. През последните 3 години той търси старт-ъп бизнеси, които могат да се разраснат и да се превърнат в глабални компании, като участва в журито на над 1000 пичинг форуми. Също така води уъркшопове за лидерство в акселераторите на B2B & Fintech, менторства и консултира компании да се задържат на пазара и да постигнат устойчиво развитие и растеж.

Стоян Янков и Андрей Илиев са основателите на САМОДИВА. Стоян организира мастърмайнд групи още от 2013 г. и смята, че това е прекрасно работещ начин за всички участващи да растат заедно и да вдигнат стандартите на мечтите си, да се подкрепят, да си помагат, и да си казват истината в очите. Андрей определя себе си като търсещ и вярващ човек. Академичният му опит му помага да разбере колко важно е младите да започнат да търсят в какво са добри и кои са силните им страни и ценностите им още в училище. Да разберат, че знанието дава свобода на ума и действията. Мечтата и на двамата е да помогнат на младежите да се влюбят в познанието и да заложат на личностното, академичното и кариерното си развитие. Така се стига и до създаването на САМОДИВА.

На конференция Samodiva Mastermind Summit се очакват над 200 гости и 40 фасилитатори, а билетите вече са в продажба!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама