ЗАБАВНО: 7 супер големи разлики между мъжете и жените...


ЗАБАВНО: 7 супер големи разлики между мъжете и жените...
Снимка: Istock/Guliver

Няма лъжа, няма измама, двата пола са супер различни в някои отношения. Всички знаем, че мъжете са от Марс, а жените от Венера, че мъжете като деца си играят с колички и камиончета, а жените с кукли Барби. 

Ето кои са най-големите разлики между двата пола. Пригответе за смях и споделете с половинката! 


Номер 1 – Начинът, по който се виждат в огледалото. Жените винаги отделят доста време пред огледалото и все не се харесват. Мислят си, че са станали по-дебели, че са подпухнали или, че прическата им е ужасна! При мъжете е точно обратното – както и да изглеждат, те винаги се виждат още по-хубави и загледани в образи си в огледалото си мислят „Колко съм красив!“


Номер 2 – Жените са много по-активни в социалните мрежи! Няма как да не отбележим огромното присъствие и значимия принос на дамите в развитието на социалните мрежи и Facebook. Коментари, Like-ове, споделяния, нови снимки, песни - дамите не пропускат да споделят снимка на новата си прическа! 


Номер 3 – Кой говори повече по телефона? Запазена марка на близките приятелки е да прекарват часове в разговори по телефона, в които разискват всички клюки за техните познати, отношенията с любимия и всичко, абсолютно всичко, което можем да се сетим. Мъжките разговори са конкретни и кратки и обикновено приключват с „Да, брат, ще се видим после!“ 

Номер 4 – Опашката пред тоалетната! Няма как да не сте забелязали какво се случва пред дамските тоалетни! Километрични опашки от чакащи, а пред огледалата още толкова дами, които си оправят косите и червилото. За сметка на това мъжете могат да свършат тази работа навсякъде разбира се, ако нежния пол е превзел и тяхната тоалетна! 

Номер 5 – Жените винаги носят повече багаж! Това е закон! Няма мъж, който да приготвя багажа си по-дълго от жена и да взима повече и по-ненужни вещи! Жените се опитват да се застраховат, че няма да забравят нещо, но често се случва, да нямат точно това, което им трябва най-много. 

Номер 6 – Козметиката... В дамските шкафове за козметика ще открием 5 шампоана, 4 видя фон дьо тен, 3 спирали за очи, 8 различни червила, крем за около очите, крем за нокти, крем за ръце и още какви ли не принадлежности. Когато отворим мъжкото шкафче – там самотно стои един сапун, паста и четка за зъби. 


Номер 7 – В леглото... Женската половина винаги е по-голяма. Не може да не сте забелязали, че половинката ви винаги издърпва чаршафите, избутва ви, обича да спи едновременно на нейната и на вашата възглавница. Мъжете трябва да се съобразяват с нуждата на дамите от пространство дори леглото, но все пак това си заслужава!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама