Най-старата европейска марка за домакински уреди вече и у нас


Най-старата европейска марка за домакински уреди вече и у нас
Снимка: NEFF

Взискателните кулинари в България могат да тържествуват, защото най-вдъхновяващите и уникални домакински уреди Neff са вече и на българския пазар.

Уредите за вграждане на NEFF създават кухни на мечтите. Тъй като предлаганата продуктова гама обхваща уреди с елегантен дизайн, уникални и интелигентни решения, които отговарят на най-взискателните нужди и навици в кухнята. Добавената стойност на марката е високото качество на изработените предимно в Германия уреди.

Вече 140 години NEFF разработва и произвежда домакински уреди за вграждане, които са насочени изцяло към потребностите на клиентите.

Дългогодишният опит и натрупаното ноу-хау създават уникални патенти, като изцяло прибиращата се врата на фурна Slide&Hide®, едновременно печене на до 4 нива с CircoTherm®, телескопично изваждане с възможност за странично хващане на тавата ComfortFlex, специално насочване на LED-светлина NeffLight® за цялостно осветяване на фурната, готвене на пара с FullSteam или VarioSteam®, както и единствената по рода си концепция за обслужване на готварски плот само с един бутон TwistPad® Flat.

Естетическа наслада и комфорт дават индукционен плот с вграден аспиратор, стенния аспиратор Creative Slim с променящо цвета си интериорно осветление или комбинираният хладилник CoolCreative с врата от черно матово стъкло, на която се пише с тебешир.

Уредите за вграждане NEFF се предлагат от партньорската мрежа на вносителя БСХ Домакински уреди България ЕООД.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама