Нестандартни приложения на презерватива


Нестандартни приложения на презерватива
Снимка: iStock/Guliver

Макар че всички знаем за какво се използва презервативът, се оказва, че той има още интересни приложения. Предлагаме ви да видите част от тях.

Ластици

Започвайки от края, режете вертикално по дължината на презерватива през 3-5мм. Впоследствие ще имате цял куп ластичета.

За компреси

Напълнете един презерватив с вода и алкохол за разтривки в съотношение 3:1, след което сложете във фризера. Следващия път, когато се контузите, използвайте това като компрес.

Водоустойчиво калъфче за телефон

За да предотвратите да съсипете телефона си, може да го пъхнете в презерватив. Така никаква вода не може да достигне до него.

За лъскане на обувки

Латексът в презерватива е прекрасен избор, ако искате да лъснете обувките си, но нямате на разположение боя. Просто вземете презерватива и търкайте с него обувките си, за да им придадете блясък.

Водоустойчива превръзка

Повечето лепенки и превръзки стават безполезни, ако ги намокрите, когато вали. За да не се случи това, срежете част от презерватива и го използвайте като водоустойчив предпазител. Може също да приложите това, когато се къпете.

Стрес топка

Искате лесно да се отървете от стреса? Вземете един презерватив и го напълнете с брашно или ориз, завържете края и вече си имате ръчно направена стрес топка.

За отваряне на буркан

Един лесен начин да отворите заяждащ буркан е да поставите върху капачката презерватив. Лубрикантът в него ще ви помогне по-лесно да го отворите.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама