Доника и нейният красив и шарен детски свят


Доника и нейният красив и шарен детски свят
Снимка: Личен архив

Детският свят е пъстър, забавен и безкрайно вълнуващ. Точно по този начин го вижда и една дама, която създава истински малки съкровища, които да внесат още свежест и енергия в него. Днес ще ви срещнем с Доника или иначе казано всеотдайната вълшебница, която стои зад "Аксесоари за гиздави бебенца". Тя е на 31 години, от Несебър и има едно невероятно малко момченце на 2 години и 4 месеца.

Опиши се с 3 думи

Силно емоционална, много нетърпелива и работохолик.

Кое е първото нещо, което правиш сутрин?

Да измия и облека сина ми, да закусва… и после както всички - кафе, задачи, игри с малкия, работа, домашни задължения .

Откъде дойде идеята да правиш бебешки аксесоари?

Идеята се роди изцяло от ежедневието и нуждите на сина ми. Всячески се стараех да опазя залъгалката му чиста и стерилна и клипсът за биберон беше красиво и много практично решение. Започнах да нижа клипсчета и ме увлече. И до днес с удоволствие ги творя, после се появяваха още и още идеи, заимствани от чуждия пазар, провокиращи ме да ги наложа и покажа и на българския пазар.

Помниш ли кой беше първият, който те "запали"?

Първият клипс на сина ми беше в доста различен вид от тези, които творя, но все пак красив и много удобен. Аз се старая да работя с немски материали, безопасни за децата, а формите и елементите са наистина много красиви, закачливи и типично бебешки. Заимствам единствено и само от чуждия пазар, като на всяка идея придавам собствен почерк и мироглед. Пазарът в България е много малък, с тежка конкуренция и само, ако вложиш сърце и душа можеш да се наложиш.

Какъв е българският родител, който търси за бебето си нещо уникално – взискателен, капризен или просто се опитва да даде най-доброто от себе си?

Хубав въпрос - моята идея беше да предложа ниски цени на отлично качество, именно за да могат повече майки да имат персонален аксесоар за бебчето си. Българският клиент според мен е чудесен, аз съм щастлива, че имам редовни, лоялни клиенти, че се доказах във времето и с радост искам да творя за нови и нови бебчета. Единственото, което ни пречи, е липсата на достатъчно средства, иначе сме ценители, обгрижваме чудесно децата си и според мен българските майки са "бойци".

Как изглежда бебешкият свят през твоите очи?

Най-красивият, чист и вълнуващ. За мен децата са смисълът, зрънцето надежда и розовият цвят в деня ни. Винаги ще твърдя, че времето преди да родя сина ми е било чиста загуба на време. Всичко е значимо и градивно в нашия живот, но само детето му дава смисъл, грижа, огромна обич и последователност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама