Калина: Професионалист, майка и бохем по душа


Калина: Професионалист, майка и бохем по душа

Забавна, умна и осъзнавайки на какви чудеса е способна, Калина разбива стереотипа, че успешна и майка нямат място в едно изречение. Точно обратното, показва ни, че можеш да имаш успешна кариера, която да продължаваш да градиш, благодарение на слънчицата, чиято безусловна любов те кара да блестиш по-силно.

Разкажи най-общо за себе си: откъде си, кратка хронология на нещата, които си правила, къде си сега и с какво се занимаваш.

Модерното градско момиче, някъде между Габрово, Стара Загора, Благоевград и София, смело поело юздите на персоналния си брандинг по пътя към положителната лична репутация. Любовта към журналистиката я получих още в ученическите си години в Националната Априловска гимназия в Габрово, където завърших профилирана паралелка журналистика, успешно усвоена и предадена в регионалния всекидневник на родния град. Годините продължиха в обучение, отдадено изцяло на изкуството и медиите. Доскоро бях главен редактор на една от модните медии в страната, а в момента съм изцяло отдадена на академичното си образование в университета в Благоевград, изследвайки българската блогосфера и предавайки своя опит на студентите в упражнения по "Изкуства в интернет пространството". Това е абсолютното удоволствие, в което лично да срещнеш част от своите последователи и да споделиш своя опит на живо.

Какво се изисква, за да стане един човек моден блогър?

На първо и единствено място въображение. Много е страшно, когато човек не го притежава, а да не говорим за дамите. Майсторство е да владееш всяка ситуация без да позволяваш на дадена дреха или вещ да те управлява. Искрено се забавлявам с приятелите си, когато кажат: ЮНа теб ти прилича....". За мен това е едно от тривиалните оправдания на човек да каже, че не харесва и възприема себе си по даден начин. Основно правило е да обичаш отражението в огледалото.

Как определяш стила си?

Преминах през толкова различни стилове, че ще бъде срамно да определя само един като свой фаворит. Модата е доста изменчиво нещо, така че аз само се наслаждавам на нейния кръговрат, но периодите, които бих определила като близки до себе си са модата на 60-те и бохемския шик.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама