Предизвикай лятото в офиса и помогни на деца


Предизвикай лятото в офиса и помогни на деца
Снимка: ПР

С третото издание на кампанията "Предизвикай лятото в офиса" и 10 весели предизвикателства, които е подготвила тази година, фондация "За Нашите Деца" кани служителите на малки, средни и големи компании да се настроят на лятна вълна. Макар и закотвени зад компютъра в офиса...

Дали ще се впуснете в кулинарно състезание, ще напишете "солена" ода за колега, ще организирате караоке или търг за летни привилегии – вариантите са много, важното е да предизвикате себе си и своя горещ, приключенски дух и да го направите с кауза. Нека не пропускаме и благотворителната такса за участие! Защото какво по-хубаво от това да отворите широко врати за лятото във вашия офис, да се пренесете на лятна фиеста чрез малките закачки от кампанията, знаейки, че допринасяте за усмихнато бъдеще на най-уязвимите деца в България.

С набраните от кампанията средства фондацията ще подкрепи родители в безизходица, за да не се разделят със своите бебета. Ще продължат да работят с деца, родени недоносени, с увреждания или в риск да развият увреждане, забавяне или отклонения в развитието, за да имат пълноценен живот и да пораснат в активни и независими личности. И разбира се – за да имат едно красиво, синьо лято.

На страницата на кампанията можете да видите пълния списък с предизвикателствата. Изберете си 1,2 или повече и се потопете в море от забавления! А ако сте се вдъхновили и сте изобретили ново предизвикателство - споделете го и не забравяйте хаштага на кампанията - #Лято_вОфиса !

Кампанията приключва на 31 август.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама