6 оригинални идеи какво да подарите на децата за Коледа


6 оригинални идеи какво да подарите на децата за Коледа
Снимка: iStock/Guliver

Няма нищо по-мило от това да видите вълнението в очите на детето си, докато то разкъсва опаковки в коледната сутрин. Чак и на вас ви става еуфорично, особено когато сте избрали нещо, което знаете, че ще се превърне в истински хит. Въпреки че изборът какво да подарите може да бъде труден, защото днешните деца са доста презадоволени, има няколко изпитани и доста оригинални идеи, които не са модерни играчки, но със сигурност ще предизвикат разтапяща усмивка.

1. Емоционално преживяване

Децата като цяло могат да бъдат развълнувани лесно, но нека тези емоции не са предизвикани само от скъпи подаръци и материални придобивки. Тази Коледа можете да подарите на малкия си наследник някакво емоционално преживяване – куклен театър или семейно скачане на батут.

2. Албум със снимки от изминалата година

Направете фотокнига с кадри от вече изминалата година, оставяйки място за надписи и заглавия. Напишете защо този момент е толкова забавен, какво сте правили и кой е на снимката.

3. Настолни игри за цялото семейство

Времето, прекарано със семейството, е най-ценно. Още по-хубаво е да го използваме пълноценно по време на коледните празници и ваканции. Помните ли игрите от едно време - „Не се сърди, човече“ и „Монополи“? Може би е време да запознаете децата си с тях.

4. Кухненски принадлежности

Почти всички малчугани, независимо от пол и възраст, обичат да помагат на мама в кухнята. Ето защо наистина си заслужава да ги превърнете в помощник-готвачи, подарявайки им кухненски принадлежности – малка точилка, формички за сладки с техните инициали и т.н.

5. Персонализирана книга

Вече има наистина доста издателства, които предлагат подобна услуга. Със сигурност всяко дете ще е супер щастливо, ако се окаже главен герой в детска приказка. А и остава чудесен спомен за бъдещето.

6. Триизмерен пъзел

Това е наистина страхотен начин да запознаете детето си със забележителностите по света. Просто му вземете 3D пъзел на някоя известна атракция или замък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Коледен дух


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама