Прически, които да носим с шапка


 Прически, които да носим с шапка
Снимка: iStock/Guliver

Познато ли ви е чувството, когато си направите хубава прическа, но осъзнаете, че се налага да си сложите топла шапка – косата ви се наелектризира, сплесква се и прическата ви тотално се разваля. Независимо дали се каните да поставите барета, плетена шапка или някоя друга тенденция, да знаете какво да правите с косата си отдолу е ключ към това да се чувствате уверени и стилни, носейки шапка.

Предлагаме ви няколко идеи, които са лесни и няма да се налага да стоите с часове пред огледалото.

Свободни вълни

Най-класическата и лесна, но стилна прическа за носене под шапка са свободните вълни. Правата коса също става, но определено вълните имат повече структура и придават по-завършен вид, обграждайки лицето ви. Просто трябва да навиете няколко кичура коса с машата си и готово.

Christmas tree shopping 🎄

Публикация, споделена от Zoella (@zoella) на

Плитки

Ако търсите ветроустойчив стил, който да носите под шапката си, ви предлагаме да опитате просто да сплетете косата си на две странични плитки - френски, боксьорски, рибена кост... Така визията ви ще стане по-момичешка и закачлива.

Qué? 🤗

Публикация, споделена от Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) на

Опашка

Ниската опашка, плитка или кок са винаги чудесен и логичен начин да победите в дилемата за косата и шапката, защото така горната част на главата ви остава прибрана и свободна за носене на шапка. Тази визия може би не изглежда много вълнуващо, но можете да направите малки корекции, за да създадете малко по-визуално интересен вид на косата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама