3-те любими прически на Меган Маркъл


3-те любими прически на Меган Маркъл
Снимка: Getty Images/Guliver

Меган Маркъл скоро ще стане част от британското кралско семейство. На 19 май американската актриса ще сключи брак с принц Хари и вече целият Остров тръпне в очакване да види младоженците.

Още откакто стана ясно, че рижавият принц има връзка със звездата от "Костюмари", всички медии приковаха вниманието си към новата двойка. Меган вече се появява в обществото не толкова като актриса, а най-вече като половинката на принц Хари. И винаги изглежда прекрасно. Чаровната 36-годишна мулатка има безупречен стил. Това важи и за прическата й, като в повече случаи залага на небрежна визия.

Предлагаме ви да видите кои са 3-те най-любими прически на Маркъл.

Нисък рошав кок

Една от прическите, с която най-често се появява Меган, e точно небрежният кок. Предпочита го нисък или на една страна с няколко падащи кичурчета около лицето.

 

Път по средата с обем

Косата на път по средата е отново тук и Меган определено го знае. Актрисата обаче добавя малко обем, за да не изглежда косата й прекалено сплескана.

 

Коса на една страна с големи къдрици

Въпреки че Маркъл скоро ще стане кралска особа, тя е добре позната в Холивуд. И тази прическа е сред любимите на червения килим, а също така и на бъдещата съпруга на принц Хари.

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ СТИЛА НА МЕГАН ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама