3-те топ прически за плажа това лято


3-те топ прически за плажа това лято
Снимка: iStock/Guliver

Всички искаме да изглеждаме добре за плажа. Подготовката започва още след Великден, за да сме в най-добра форма, когато дойде август. Но няма ли да е жалко, ако стилът ни е убийствен, тялото, по-стегнато от всякога, но косата... нещо и липсва?

Не се притеснявай, ние от iWoman сме тук, за да помогнем прическата ти да е център на всяко селфи.

Buns out!

Космическите кокчета на принцеса Лея се завърнаха на мода през пролетта и са в своя разгар. Най-сладката прическа от 90-те не само те кара да изглеждаш добре, но и отключва палавото настроение, подходящо за сезона. За да я постигнеш, раздели косата си посредата и вържи всяка половина в небрежен кок. Вече си готова за плажен волейбол или плуване в морето.

Just imagine it's a white sand beach

A post shared by Michèle Krüsi (@thefashionfraction) on

Scarves up!

Ако горното предложение не е точно по вкуса ти, това със сигурност ще ти хареса - шал в косата. Има няколко начина, по които можеш да освежиш плажния си стил, изцяло според предпочитанията си. Дали ще завържеш шала като холивудска актриса от 50-те, или ще заложиш на бохемския вариант като този на снимката, изборът е изцяло твой. А най-големият плюс е, че дизайнът, рефлектира настроението ти, а ако не си сигурна между двата - вземи и двата, винаги ще намериш повод да ги носиш.

Wave after wave

Най-сложното ни предложение, всъщност е изключително лесно и идва с помощта на морската вода. Като излезеш от морето, косата ти натурално се начупва от солената вода, карайки те да ги изглеждаш небрежно, но в същото време изключително свежо. За да подсилиш ефекта, сплети косата си и я остави да изсъхне на слънце. След като я развържеш ще имаш естествени вълни, които седят супер за лятна снимка, а всички ще се чудят как си го постигнала.

iWoman съвет: Ако скоро няма да усетиш полъха на морето, но все пак искаш морски вълни на косата си, можеш да си направиш собствен спрей с "морска" вода. Ще са ти необходими: гореща вода, морска (може и хималайска) сол, няколко капки от любимия ти парфюм за персонализиран аромат, като можеш да завършиш елексира с няколко капки лимонов сок, за изсветляване. Смеси всичко в бутилка-спрей и използвай по усмотрение!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама