3 зимни тенденции при грима


3 зимни тенденции при грима
Снимка: iStock/Guliver

Ключовата дума този сезон е експериментиране, като голяма доза вдъхновение идва, разбира се, от модните подиуми. Ако се страхувате да не се изгубите измежду многото възможности, ние ще ви представим 3-те зимни тренда при грима, които не може да пропуснете да изпробвате.

Смели устни

Червените устни са класика. Те бяха модерни и в есенните, и в пролетните тенденции, остават доминиращи и за зимните месеци. Определено няма да е зле да инвестирате и да си вземете червила в няколко нюанса на червения цвят.

Някои дизайнери заложиха на устни в тъмен нюанс от червената гама, като останалата част от лицето е добре да изглежда много естествено, за да избегнем ефекта на клоунския грим.

Може да добавите по-светло червено в центъра на долната устна, за да придобиете актуалния омбре ефект или да нанесете възможно най-тъмното червено червило за по-драматично и готик излъчване.

I Mean... BeautyCon Get Ready 👊🏼 @adrianalima 💋 Hair By @laurapolko Makeup By @patrickta Assisted By @carlyy.fisher Nails By @nailsbyemikudo Thank You So Much To @gigihadid For Connecting All Us ❤️

Публикация, споделена от Patrick Ta (@patrickta) на

Минималистичен грим

Тенът на кожата е равен и супер естествен, очите и веждите са съвсем леко подчертани, устните са само с прозрачен гланц за устни. Целта е да се отбележи естествената красота на жената.

За дамите от Франция това е традиция – те никога не носят прекалено много грим, защото това би било вулгарно.

Тази феминистка вълна при грима е сред най-често срещаните в тазгодишните ревюта на Dior, Lanvin, Balenciaga, Celine, Louis Vuitton и др.

My Stunning @shaymitchell For Propel Hair By @justinemarjan Makeup By @patrickta Using @kissnypro #beyourownpro #kissnyprocan

Публикация, споделена от Patrick Ta (@patrickta) на

Опушени очи с цвят

Опушеният грим е секси и отдавна е тенденция, използвана за съблазняване, тъй като подчертава добре очите и изглежда привлекателно.

Тази зима може да сбогуваме с палитрите сенки в естествени тонове и да кажем здравей на експериментите с цветове, превръщайки всяка визия в произведение на изкуството. Ясно е, че фокусът пада върху очите, а в главните роли са сенките и очната линия – цветните, разбира се. Няма правила – просто бъдете креативни!

🌹 MET GALA @taylor_hill . @houseofherrera . @daniellepriano . @patrickta . @lancomeofficial

Публикация, споделена от Patrick Ta (@patrickta) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама