4 тенденции при маникюра за есен 2018


4 тенденции при маникюра за есен 2018
Снимка: iStock/Guliver

В началото на есента в живота ни сякаш настава абсолютен хаос. Преминаване на изцяло работен режим, смяна на гардероби, на часове, а като добавка получаваме и няколко ретроградни планети, за да е пълна идилията. Хубавата страна на есента обаче са новите тенденции, които ни връщат желанието за изпробване на нови неща. А ако ви е писнало от ярки неонови цветове и декорации с палми и залези, ето кои ще са водещите есенни тенденции при маникюра.

В стила на 60-те

Сигурно помните флоралните елементи от 60-те, които баба ви или майка ви са имали щамповани върху покривки, рокли или пердета. Точно този ретро стил ще е актуален и при декорациите на ноктите.

Вижте тази публикация в Instagram.

#flower #nailart / #nails #swag #nailswag

Публикация, споделена от Jessica Washick (@jessicawashick) на

Абстрактен дизайн

Ръцете ви могат да се превърнат в платно за произведения на изкуството, благодарение на тази тенденция. Наистина сме влюбени в минималистичния абстрактен дизайн, който използва такова малко пространство.

Вижте тази публикация в Instagram.

#Moca inspo. Top 5 favs #pointynails

Публикация, споделена от Portia Doubleday (@portiadd) на

Различни нокти

Ето я и тенденцията в унисон с нашите чувства – малко объркана, нерешителна и с поглед, все още вперен в отминаващото лято. Ако не искате все още да залагате на есенната палитра от цветове, дайте си малко време да свикнете с идеята с тези несъответстващи нокти.

"Скъпоценно" и изчистено

Никога не сме били от най-големите привърженички на блестящите камъчета по ноктите. Но трябва да признаем, че в комбинация с неутрална основа и изчистен дизайн, тази тенденция е право в 10-ката!

Вижте тази публикация в Instagram.

Summer is starting with a new book and a new mani 💅

Публикация, споделена от Violette (@violette_fr) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама