Безценните съвети на Нина Добрев


Безценните съвети на Нина Добрев
Снимка: Getty Images/Guliver

Освен че Нина Добрев е много красива, тя е и една от най-добрите актриси с български корени. И тъй като е модел за подражание на много жени, днес ще ви издадем някои от тайните й за красота... и не само.

1. За косата

Нина не мие косата си прекалено често. Голяма част от жените го правят всеки или почти всеки ден, което всъщност е голяма грешка. Ако започнете да я миете през по-големи интервали от време, тя ще се омазнява по-бавно. Освен това актрисата редовно използва подхранващ балсам, който е съобразен с нейния тип коса.

2. За кожата на лицето

В никакъв случай не заспивайте с грим, защото това може да навреди сериозно на кожата ви. Това е едно от златните правила на Добрев. След като отстраните грима, ексфолирайте кожата си и я хидратирайте. Важно е да пиете достатъчно вода всеки ден, тъй като това е естествена хидратация за нея.

Нина Добрев

3. За мотивация

Всеки човек има дни, в които просто не се чувства във форма. Актрисата се справя с това с помощта на няколко аларми. Споделя обаче, че алармите нямат за цел само да я събудят. Тя добавя мотивиращ текст към всяка една от тях и така, събуждайки, се прочита нещо вдъхновяващо. Можете да правите същото като нея.

4. За щастлив живот

Всеки се е провалял. Нина има трик за справяне и с това. Тя споделя, че се обгражда само с хора, които винаги биха й подали ръка в труден за нея момент. Общувайте само с позитивни хора, които не ви натоварват излишно. По този начин и самите вие ще се чувствате щастливи и ще сте заредени с позитивна енергия.

Нина Добрев

5. В леглото

Красавицата споделя, че отделя достатъчно време за пълноценен сън. Важно е да спите достатъчно, за да се чувствате и изглеждате добре. Също така трябва да инвестирате в качествен и комфортен матрак, завивки и възглавници, които ви карат да се чувствате сякаш спите на облак.

6. За позитивизъм 

Нина Добрев е известна с това, че винаги е лъчезарна и усмихната. И докато е най-лесно просто да се усмихнете, ако това е фалшиво, ще си проличи и отвън. Затова се опитайте да намирате щастието в себе си. Всеки ден има по нещо красиво, за което да благодарите. И дори животът да не е такъв, какъвто си го представяте, той е точно такъв, какъвто трябва да бъде!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама