Бюти съвети от гримьорката на Мадона


Бюти съвети от гримьорката на Мадона
Снимка: iStock/Guliver

Пат Макграт е една от най-известните гримьорки в цял свят. Тя работи с големи модни къщи и звезди, сред които Скарлет Йохансон, Гуен Стефани, Мадона и други. Днес ви предлагаме няколко от нейните бюти съвета.

1. За да скриете тъмните кръгове, използвайте четка и малко фон дьо тен или коректор. Нанесете хайлайтър с лек блестящ ефект под скулите - така ще се отрази светлината, създавайки блестящ ефект върху очите. 

2. За да постигнете гладко и равномерно покритие, нанесете течния фон дьо тен с пръсти. Топлината на вашите ръце ще помогне по-лесно да попие в кожата.

3. Преди да нанесете червило върху устните си, сложете първо коректор или фон дьо тен. Това помага да се постигне хубав и чист контур. 

4. За да стесните визуално брадичката, сложете малко светла пудра върху долната си челюст. Важно е да използвате матова пудра, ако изберете продукт с блестящи частици, това ще създаде обратни ефект.

5. Използвайте два нюанса пудра за по-естествена визия. Те могат да бъдат сходни или напълно различни: една по-тъмна, а другата по-светла.

6. Искате ли миглите ви да изглеждат колкото се може по-естествени? Тогава използвайте черна спирала за корените и кафява на върховете. Това ще смекчи погледа, но ще запази очите изразителни.

7. За да оформите веждите, използвайте добре подострен кафяв молив и сходни сенки за очи. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама