Избраха Мис България Свят 2019 (снимки)

  • Избраха Мис България Свят 2019 (снимки)
    Дата: Снимки: Хайлайф
Дата: 27.09.2019 Снимки: Хайлайф
Iwoman.bg

Марго Купър спечели титлата "Мис България Свят" 2019 и ще представи страната ни на конкурса "Мис Свят", който ще се проведе през декември в Лондон.

26-годишната красавица има българо-руски корени, завършила е Журналистика в Московския държавен университет "М.В. Ломоносов". Работи като лайф коуч и активно се занимава с благотворителност.

Преди дни тя сподели във Facebook страницата си защо е решила да участва в тазгодишния конкурс. Публикуваме без редакция:

"Тази година реших да се състезавам в конкурса за красота Miss World Bulgaria. Целта ми е, с гордост да представям България на на най високо международно ниво и също така да демонстрирам на целия свят, че да бъдеш Българска красавица не опира само до външната красота а и до ценностна система:саморазвитие, добрина, грижа за околната среда, отговорно потребление на природни ресурси, помощ в личностното развитие на другите хора.

Щастлива съм че живеем във време, в което стандартите за красота не се базират единствено и само над външният вид, а и на това да изразяваш личността си. Както знаете Виктория Сикрет тази годна отмени своето шоуто си поради промяна в стандартите за красота.Надявам се че света на конкурсите за красота ще стане по достъпен за момичета с различен ръст, фигура и персонална уникалност. Също така се надявам България да бъде видяна на световно ниво като място притежаващо красота и характер в едно, въпреки стереотипа.

За мен е много важно да съм пример на новото поколение, изградила себеси сама като горда, силна, активна жена. Чиито глас се бори за промяната на света."


 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.