Кой е българинът, който гримира Нина Добрев и Адриана Лима


Кой е българинът, който гримира Нина Добрев и Адриана Лима
Снимка: Getty Images/Guliver

През последните години забелязваме тенденцията, че хората, които се грижат за външния вид на звездите, са също толкова известни колкото самите знаменитости – било то фризьори, стилисти или гримьори. Днес ще ви запознаем с един мъж, чието име може и да не сте чували все още, но това скоро ще се промени.

Българинът Георги Сандев живее и работи вече повече от 12 години в Ню Йорк. Именно той е човекът, който стои зад грима на редица модни кампании, подготвя кориците на десетки списания, сред които и модната библия Vogue, а под замаха на четките му неведнъж са заставали Наоми Кембъл, Нина Добрев, Жизел Бюндхен, Ирина Шейк, Адриана Лима, та дори и Мадона.

Но пътят към върха съвсем не е бил лек за нашенеца. Той заминава за "Голямата ябълка" само с няколко долара в джоба си и куфар, пълен с големи мечти. Без познати и приятели, с подсигурена квартира едва за седмица, Георги започва да мисли начини как да се "вмъкне" в индустрията, въпреки огромната конкуренция. Решаваща за неговото развитие се оказва срещата му с гримьорката Франсис Хатауей. С течение на времето той става неин асистент, а първото събитие, на което работи, е Седмица на модата.

Известният гримьор споделя, че се е запознал с българската красавица Нина Добрев, благодарение на нейния мениджър. Когато се срещнали за пръв път, тя била искрено изненадана от българското му потекло и дори пожелала да си поговорят малко на български език.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама